RETUR- OG FORTRYDELSESRET

Armario yder, som en del af vores service, 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har som forbruger 14 dage til at meddele os at du fortryder dit køb og herefter 14 dage til at sende varen(e) retur til os. 

Bemærk at der IKKE er fortrydelsesret eller returret på varer med personligt tryk.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. En vare vil blive betragtet som brugt hvis den bruges ud over hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere.

Er varen brugt vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse vil køber ikke få retur.

Hvis du ønsker at returnere et produkt skal du sende os en mail på info@armario.dk. I tilfælde af korrekt returnering sender vi dig en returlabel, som du skal benytte ved returforsendelsen.

Armario tilbagebetaler købesummen til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at varen er i samme stand og mængde.

    Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt per efterkrav.

    Hvad leder du efter?

    Indkøbskurv