OM ARMARIO

Specialister i lædervarer

Hos Armario laver vi håndlavede lædervarer i det fineste italienske kernelæder, heriblandt vores populære personlige nøgleringe. Vi har specialiseret os i at designe og producere unikke lædervarer, hvor du på mange af dem, selv kan sætte dit eget personlige præg på. Vores design er kendetegnet ved at være enkelt og tidløst.

Alle vores lædervarer skæres, behandles og trykkes i hånden - uden brug af maskiner. Vi behandler hver enkelt bestilling med omhu, og vi sætter en ære i, at du har en god oplevelse - både ved, under og efter din bestilling.

 

Familiedrevet firma

Armario er et familiedrevet firma, og vi har eksisteret siden 2015. Selvom firmaet har været undervejs siden 2015, er webshoppen først åbnet i 2017.

Vores idé udspringer sig fra en drøm om at designe og producere accessories, som både sikrer komfort og tryghed hos forbrugeren, men også stilsikkerhed og følelsen af at kunne skille sig ud, uden at skulle ændre på den person man er.

Vi er meget kvalitetsbevidste når det kommer til valg af materialer, og vores udvalg er til priser hvor de fleste kan være med. Hos Armario er der stort fokus på miljøet hvilket afspejler vores anvendelse af bæredygtige materialer. Alt læder er naturligt garvet, uden brug af skadelige farvestoffer, og de øvrige materialer er nikkelfri. Vi elsker det vi laver, og vi mener, at vores kunder fortjener det bedste. Det bærende i konceptet er vores passion for mode og tendenser.

 

Armario

Ordet "Armario" er spansk og betyder klædeskab. Det er også i ordets betydning at vores mission udspringer sig fra, nemlig at skabe klæder og accessories som skaber folk.