Sådan bruges læderstropper til ophæng af hylder

Sådan bruges læderstropper til ophæng af hylder

Har du en hylde af træ eller lign., som du ønsker at hænge op i en mere nordisk og minimalistisk stil, end med et helt almindeligt hyldeophæng, så kan du bruge læderstropper til ophæng af dine hylder. Læder er et meget bæredygtigt materiale, så selvom din hylde eksempelvis er af massiv træ, så kan du sagtens anvende læderstropper til ophæng af din hylde.

Hvor vigtig er tykkelsen på læderstropperne?

Du skal være opmærksom på selve tykkelsen af dine læderstropper. Anvendes læderstropper som er tynde, kan vægten af din hylde have en afgørende betydning for, om dine læderstropper kan holde til at bruges som ophæng. Tjek derfor altid tykkelsen på læderet før du bestiller læderstropper.

Du kan også risikere, at læderstropperne begynder at give sig, hvis ikke den rigtige tykkelse matcher dybden og vægten af din hylde. Begynder læderet at give sig, ender din hylde med at være skæv i ophænget, eller i værste fald at falde ned.

Hos Armario anvender vi kun læder med en tykkelse beregnet til selv de tungere hylder.

Hvilken bredde skal jeg vælge til mine læderstropper?

Bredden af læderstropperne kan også have betydning for hvor anvendeligt læderstropperne er til ophæng af hylder. Har du eksempelvis en dyb hylde, og anvender du smalle læderstropper, så vil læderet give sig på en langt smallere flade, end hvis du vælger læderstropper med en større bredde.

Hos Armario anbefaler vi, at du anvender vores størrelsesguide, når det kommer til valg af læderstropper til ophæng af hylder:

  • 10 cm dyb hylde: 50 cm lange stropper
  • 15 cm dyb hylde: 75 cm lange stropper

Minimum 3 cm i bredden:

  • 20 cm dyb hylde: 100 cm lange stropper
  • 25 cm og 30 cm dyb hylde: 120 cm lange stropper

Hvilke læderstropper er de bedste?

Der er stor forskel på læder og dets anvendelsesformål. Læder kan virke meget ens, men alt afhængig af hvor det kommer fra, og hvordan behandlingsprocessen har været, så kan det også have betydning for anvendelsen af læderet.

Hos Armario anvender vi kun kernelæder. Kernelæder er det mest kvalitets- og mest bæredygtige læder, når det kommer til enten forbrugsvarer som nøgleringe og bogmærker, samt ophæng af enten hylder eller bøjlestænger.

Ønsker du at bestille læderstropper til ophæng af hylder fra Armario, kan vores læderstropper bestilles her.

Hvad leder du efter?

Indkøbskurv