Personliggør dine hjemmelavede projekter med labels i læder

Personliggør dine hjemmelavede projekter med labels i læder

Hvis du som mange andre nyder at sætte dig ned, slappe af og tage fat på de mange mulige hjemmelavede projekter, i form af enten hæklede eller strikkede kreationer, kan du med fordel sætte prikken over i'et med et personlige made by mærke med eget navn.
Med personlige labels i læder, kan du vise dine gæster, at hver gang de bruger et viskestykke, en kurv eller dine grydelapper, så er de hjemmelavet - og ikke bare af hvem som helst, men af dig selv.
Labels i læder er mere eksklusive end de sædvanlige mærker i stof. Vores materialer er naturligt vegetabilsk garvet læder, og det passer perfekt ind i det nordiske hjem, hvor stilarten er enten rå eller minimalistisk. På vores side med interiør til boligen, giver vi inspiration samt ideelle bud på, hvordan du kan opfriske dit hjem samt boligindretningen.
 
Made by labels med eget navn
Den ideelle måde at personliggøre dine hjemmelavede projekter, er ved at påsy et mærke, hvor dit eget navn er graveret. Med vores 4x4 label i læder, kan du vælge et motiv i enten strik eller hækling, hvor trykket er graveret med teksten "Håndlavet af". Herefter kan du selv vælge hvad du vil have graveret. Det kan enten være dit eget navn, et kælenavn eller en bestemt dato.
Made by labels med eget navn ealler kælenavn
 (Model: 6x1 label i læder med trykket "Håndlavet")
Alle vores labels er lavet i ægte italiensk kernelæder. Vi graverer teksten med laser, hvorfor teksten er mørk. Der er derfor kun mulighed for at vælge læderet i farverne lys og cognac. I og med, at vi graverer teksten med laser, kan du selv bestemme dit tryk på mange af vores modeller, men har du et helt specielt ønske om både mål på læderet, samt et specielt tryk, så kan vi sagtens lave det.
Ønsker du et specielt tryk eller et specielt mål, så er du velkommen til at skrive til os på vores kontaktside.

Hvad leder du efter?

Indkøbskurv