Lædernøgleringe med personligt tryk

Lædernøgleringe med personligt tryk

Leder du efter en nøglering med navn, eller en nøglering med tryk? Evt. som fødselsdagsgave, gave til fars dag eller bare en gave til dig selv?
Hos Armario kan du bestille læder nøgleringe med dit helt eget tryk. Vi skærer, trykker og sammensætter nøgleringe, i det fineste italienske kernelæder. Alle vores nøgleringe i læder ligger til en pris mellem 59-299 kr., og prisen er inkl. tryk.
Vores unikke design af nøgleringe i læder, gør din gave til en langt mere personlig gave, hvorfor du med fordel kan du give en nøglering til far, mor, din største kærlighed, eller bare en nøglering til dig selv! Du kan se alle vores nøgleringe her, og du bestemmer helt selv dit tryk, og det kan gøre en så “almindelig” ting som en nøglering, til en god personlig gave.

Populære tryk på lædernøgleringe

Du bestemmer helt selv hvilket tryk du gerne vil have på vores nøgleringe i læder. Vi har også flere forskellige symboler, som du kan vælge i mellem. Alle bogstaver fra A-Å er tilgængelige, og her er nogle af vores mest populære tryk:

  • I dagene op til mors dag og fars dag, er det tryk som "Mor ❤️" og "Far ⚓️"
  • Dernæst er alt fra navne, fødselsdage, mærkedage eller telefonnumre
  • Vores forskellige modeller bestilles ofte med: "Jeg ❤️ Dig", "Dig & Mig", "Verdens Bedste Far ⭐️" og "Verdens Bedste Mor ❤️"
  • Der er mulighed for tryk på begge sider, og tryk med navn på forsiden, og en dato (evt. en årsdag) på bagsiden, trykkes ofte.

På denne side kan du se og bestille nøgleringen på billedet nedenfor

Personlig nøglering i læder med personligt tryk | God gave til fars dag
(Model: MEDIO - Farve: Brun)

Den enkle nøglering - passer alle lommer

Vores PICO nøglering i læder er enkel og stilfuld. Der sidder en 35mm splitring, som kan indeholde både et småt og et stort nøglebundt - uden at nøgleringen mister sin klasse.

PICO nøgleringen fås i farven brun, sort, lys, cognac, blå og rød. Modellerne vist på billedet nedenfor er lys og cognac. Nøgleringen kan indeholde op til 10 bogstaver/tal/symboler og der kan kun trykkes på forsiden, hvorfor nøgleringen også er let og passer i enhver lomme.

Du kan læse mere om vores PICO nøglering, og bestille den her

Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
(Model: PICO - Farver: Lys og Cognac)

Unikke og personlige nøgleringe

Vores nøgleringe er udviklet ud fra forskellige designs og ideer. Med vores PINTA nøglering i læder, skræddersyer vi ikke kun det personlige tryk, men også selve farven på nøgleringen. Den eksklusive PINTA nøglering har et unikt design, og kan kun bestilles her hos Armario. Vi både skærer, trykker og maler nøgleringen, så den er skræddersyet specielt til dine ønsker. Nøgleringen består af 100% italiensk kernelæder, og malingen er specielt egnet til læder. Malingen røres og blandes i vores værksted, så vi kan sikre dig som kunde, det bedste resultat og den bedste kvalitet.

Her kan du bestille den unikke PINTA nøglering

Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
(Model: PINTA - Farver: Lyseblå og Rød)


Nøgleringe i læder med lang tekst

Vores mest populære nøglering i læder er vores MEDIO model. Vores MEDIO model indeholder dog max 10 bogstaver/tal, og vi har derfor gjort det muligt at tilføje op til 20 bogstaver/tal, med vores GRANDE model.

Du kan vælge et langt tryk på op til 20 bogstaver/tal, og endda på begge sider!

På vores GRANDE nøglering i læder trykker vi ofte tryk som: "Verdens Bedste Far ❤️" og "Verdens Bedste Mor 💕", som ofte er den helt perfekte gave til fars dag eller mors dag.

Har du et langt tryk kan du bestille vores GRANDE nøglering her

Nøglering til verdens bedste mor | Gave til mors dag
(Model: GRANDE - Farve: Rød)

Læder nøgleringe i forskellige farver

Vores nøgleringe i læder fås i farverne: Lys (natur), Brun, Cognac, Sort, Blå og Rød. De to mest populære varianter er Lys og Brun.

Farverne ændres med tiden, hvilket også gør en læder nøglering mere attraktiv, end så mange andre nøgleringe. Særligt det lyse natur læder ændrer sig, når det udsættes for sollys, luften omkring os, og berøring.

 

Er du klar til at designe din egen nøglering i læder, kan du gøre det her

Personlig nøglering i læder med karabin
(Model: ROCA - Farve: Cognac)

Hvad leder du efter?

Indkøbskurv