Lædernøgleringe med personligt tryk

Lædernøgleringe med personligt tryk

Leder du efter en særlig personlig gave, enten til dig selv, eller en du holder af, så kan du her hos Armario bestille læder nøgleringe med dit helt eget tryk. Vi skærer, trykker og sammensætter nøgleringe, i det fineste italienske kernelæder. Du kan se alle vores nøgleringe her, og du bestemmer helt selv dit tryk, og det kan gøre en så “almindelig” ting som en nøglering, til en god personlig gave.

Forskellige nøgleringe i læder med navn

Design din helt egen nøglering, og giv den som en personlig gave. Vi har også flere forskellige symboler, som du kan vælge i mellem. Alle bogstaver fra A-Å er tilgængelige, så du kan personliggøre din nøglering med præcis det navn du ønsker.

Prisen på vores nøgleringe i læder ligger mellem 59 - 299 kr., og alle vores lædervarer er fremstillet af naturligt garvet læder. Vi fremstiller alle vores lædervarer i hånden, hvorfor hver bestilling er helt unik.

  På denne side kan du se og bestille nøgleringen på billedet nedenfor

  Nøglering i læder med navn eller med personligt tryk
  (Model: MEDIO - Farve: Brun)

  Lille nøglering med tryk - passer alle lommer

  Vores PICO nøglering i læder er enkel og stilfuld. Der sidder en 35mm splitring, som kan indeholde både et småt og et stort nøglebundt - uden at nøgleringen mister sin klasse.

  PICO nøgleringen fås i farven brun, sort, lys, cognac, blå og rød. Modellerne vist på billedet nedenfor er lys og cognac. Nøgleringen kan indeholde op til 10 bogstaver/tal/symboler og der kan kun trykkes på forsiden, hvorfor nøgleringen også er let og passer i enhver lomme.

  Du kan læse mere om vores PICO nøglering, og bestille den her

  Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
  (Model: PICO - Farver: Lys og Cognac)

  Unikke og personlige nøgleringe

  Vores nøgleringe er udviklet ud fra forskellige designs og ideer. Med vores PINTA nøglering i læder, skræddersyer vi ikke kun det personlige tryk, men også selve farven på nøgleringen. Den eksklusive PINTA nøglering har et unikt design, og kan kun bestilles her hos Armario. Vi både skærer, trykker og maler nøgleringen, så den er skræddersyet specielt til dine ønsker. Nøgleringen består af 100% italiensk kernelæder, og malingen er specielt egnet til læder. Malingen røres og blandes i vores værksted, så vi kan sikre dig som kunde, det bedste resultat og den bedste kvalitet.

  Her kan du bestille den unikke PINTA nøglering

  Personlig nøglering i læder med navn | Perfekt gave til mors dag eller fars dag
  (Model: PINTA - Farver: Lyseblå og Rød)


  Nøgleringe i læder med lang tekst

  Vores mest populære nøglering i læder er vores MEDIO nøglering. Vores MEDIO nøglering indeholder dog max 10 bogstaver/tal, og vi har derfor gjort det muligt at tilføje op til 20 bogstaver/tal, med vores GRANDE model.

  Du kan vælge et langt tryk på op til 20 bogstaver/tal, og endda på begge sider!

  På vores GRANDE nøglering i læder trykker vi ofte tryk som: "Verdens Bedste Far ❤️" og "Verdens Bedste Mor 💕", som ofte er den helt perfekte gave til fars dag eller mors dag.

  Har du et langt tryk kan du bestille vores GRANDE nøglering her

  Nøglering til verdens bedste mor | Gave til mors dag
  (Model: GRANDE - Farve: Rød)

  Hvad leder du efter?

  Indkøbskurv