Sådan finder du en god personlig julegave

Sådan finder du en god personlig julegave
Det kan være svært at finde en julegave som både er personlig, og som modtageren med sikkerhed kommer til at tage i brug.
Vi har det perfekte svar på denne problemstilling - En personlig lædernøglering med eget tryk.
Vores unikke design af nøgleringe i læder, samt dit helt eget personlige tryk, gør en gave som en lædernøglering med tryk, til den perfekte personlige julegave. Du bestemmer helt selv hvilken slags nøglering du vil give i gave, hvilken farve den skal være, og hvilket tryk vi skal trykke på den.

Julegaven til den du holder af

Du bestemmer helt selv hvilket tryk du gerne vil have på vores nøgleringe i læder. 

Dét at du selv bestemmer dit tryk, gør din julegave til en helt speciel personlig gave, og vil med sikkerhed bringe et smil frem på modtagerens læber.

Alle nøgleringe i læder er håndlavet i det fineste italienske kernelæder, og vi trykker vores nøgleringe uden brug af maskiner. Vi skærer selv læderet, bearbejder det og trykker alle bogstaver, tal og symboler, så den personlige nøglering matcher præcis dit ønske om en god julegave.

  Alle vores nøgleringe kan bestilles i farverne: Brun, lys (natur), cognac, sort, rød og blå. Du kan designe og bestille alle vores nøgleringe i læder her. Bestiller du inden kl. 13, sender vi din bestilling af sted samme dag.

  Julegave til hende ✓ Julegave til mor ✓ Julegave til en kvinde
  (Model: GRANDE - Farve: Lys)

   

   

  Nøgleringe til forskellige behov

  Julegave til ham ✓ Julegave til hende ✓ Julegave til mor og far ✓ Bedste julegaver
  (Model: PICO - Farver: Lys og Cognac)

   

  Hos Armario kan du bestille nøgleringe i læder i flere forskellige størrelser. Vi har forskellige former for nøgleringe, så vi kan sikre os, at vores sortiment dækker lige netop dit behov for en personlig nøgleringe i læder. 
  Alle vores lædervarer er håndlavet og lavet efter bestillinger, i vores værksted i Liseleje, Danmark. I og med, at alle vores produkter er lavet i hånden, så har vi også mulighed for at lave særbestillinger. Så har du et ønske om en speciel form for lædervare, eller et andet materiale som skal kombineres med læder, så skriv til os, så vi kan finde en god løsning sammen.

   

  Den praktiske lædernøglering

  Julegave til ham ✓ Julegave til hende ✓ Julegave til mor og far ✓ Bedste julegaver
  (Model: MEDIO - Farve: Blå)

  Mange af vores nøgleringe er designet til, ikke mindst at være pæne at se på, men også praktiske. Eksempelvis er vores MEDIO nøglering i læder praktisk, da den er designet og formet som en løkke, som er nem at hive fat i, hvis nøgleringen ligger på bunden af en taske eller en lomme.

  Dernæst er der vores ROCA nøglering, som er udstyret med en karabin, så nøgleringen kan hægtes fast i bukserne eller på en taske. ROCA nøgleringen er også udstyret med en splitring, så nøglerne kan tages ud og ind af karabinen.

  Den praktiske MEDIO nøglering med løkke kan bestilles her, mens vores ROCA nøglering med karabin kan bestilles her.

  Julegave til ham ✓ Julegave til hende ✓ Julegave til mor og far ✓ Bedste julegaver
  (Model: ROCA - Farve: Cognac)

  Hvad leder du efter?

  Indkøbskurv