Nyheder

Sådan finder du en god personlig julegave

Leder du efter en julegave, så er en lædernøglering med personligt tryk den perfekte gave. Vores unikke design af nøgleringe, gør en så "almindelig" ting som en nøglering, til en helt speciel og personlig gave.

Læs mere →

Gave til manden, der har alt

Mænd er altid svære at købe gave til. Især når de intet ønsker sig. Du kender det måske selv - man ender altid med, at købe dem noget, som altid ender med at blive sat ind i skabet, og som (måske) kan bruges ved særlige lejligheder.
Men hvad med en gave, som ikke bare bruges ved lejlighed, men rent faktisk hele tiden?
Her er vores svar på den lille, men sikre vinder hos mange mænd.

Læs mere →

Hvordan kan læder bruges i hjemmet?

Her kan du læse om hvordan læder kan bruges i hjemmet til din boligindretning. Læder i hjemmet er meget oppe i tiden, da læder er et bæredygtigt materiale, og da det afspejler den nordiske boligstil. Du kan blandt andet læse om hvordan du skifter dine traditionelle greb ud med lædergreb, på dine skabe, skuffer og kommoder.

Læs mere →

Sådan kan du bruge dit bogmærke i læder

Overvejer du at bestille et bogmærke i læder fra Armario? Her kan du læse hvorfor det er en god idé at bestille det, og hvad du kan bruge det til. Modsat traditionelle bogmærker i pap, kan du designe dit bogmærke fra Armario og tilføje et personligt tryk.

Læs mere →

Sådan ændres farven på læder med tiden

Hvis du har en nøglering i læder, enten med personligt tryk eller uden, så vil du opleve, at selve farven på læderet vil ændre sig med tiden. Vi har samlet de forskellige faktorer, som kan påvirke farven på læderet. Det er især den naturligt lyse som vil blive påvirket, og derfor få en stærkere patina end de andre farver.

Læs mere →

Lædernøgleringe med personligt tryk

Om du ønsker en lille, stor, praktisk eller elegant nøglering, så har vi det hele. Alle vores lædernøgleringe fås med et personligt tryk, som du selv vælger.
Her kan du læse om vores forskellige modeller, og hvad der gør en læder nøglering med tryk så speciel.

Læs mere →